Over
Ons

Een combinatie van website ontwikkeling en online marketing.

PowerPanda

PowerPanda is een team van gemotiveerde mensen die zich steeds afvragen “Hoe kunnen we dit beter en gemakkelijker maken?”.

Door jarenlange ervaring in de Marketingsector zagen we dat de website industrie niet voldeed aan de transparante wereld die we vandaag kennen. Tijd om hier verandering in te brengen. Tijd om zich af te vragen “Hoe kunnen we deze sector beter maken?”

Een website is anno 2020 een must, een onderneming zonder online uithangbord wekt wantrouwen op. Het is dus weliswaar een basisbehoefte van een onderneming geworden. Echter, het is ook belangrijk dat de website de juiste structuur heeft en dat er marktonderzoek wordt gedaan.

Een website moet sectorgebonden zijn, het moet een duidelijke boodschap hebben en een doelstelling/actie voorstellen. 

PowerPanda onderzoekt eerst de sector, vervolgens ontwikkelen we reeds pre-designed succesvolle, dynamische en uiterst professionele websites binnen de sector en verdelen deze in 3 categorieën. Zo maken we het betaalbaar voor iedereen, zoals het hoort te zijn.

We maken gebruik van open-source software dat in 2016 is gelanceerd. Ons algoritme heeft honderden websites binnen jouw industrietak geanalyseerd om de best presterende sector-specifieke websites te creëeren. 

Ons doel is om professionals de krachtigste en mooiste websites aan te bieden met behulp van het meest performante alles-in-één-ontwerp.

ONZE MISSIE

het bouwen van websites radicaal vereenvoudigen.

PowerPanda

ONZE MISSIE

het bouwen van websites radicaal vereenvoudigen.

PowerPanda

Het idee

Eerst en vooral – PowerPanda is geboren omdat wij, als professionals, zo’n oplossing nodig hadden. Elk nieuw project bracht nieuwe frustraties met zich mee. Het voltooien van een website was een nooit eindigend proces. Het vinden van een betrouwbare en competente websitebouwer kostte eeuwen. De kosten bleken altijd hoger te zijn dan verwacht.

Als actieve bijdragers aan en believers in transparantie, besloten we een toegankelijker alternatief te bieden. We probeerden elke stap van het websitebouwproces te verbeteren, en dat is precies wat we hebben gedaan. Door het ontwerp van PowerPanda een visueel proces te maken, bleek dit niet alleen gunstig te zijn voor ondernemers. Het werd ook gewaardeerd door:

Klanten; het creëren van meer transparantie over de beschikbare diensten.

Leveranciers; het bieden van de nodige zekerheid over professionaliteit en relaties.

Medewerkers; het creëren van een platform dat bijdraagt aan de herkenbaarheid en trots van de organisatie.

Een website heeft invloed op elke stakeholder in de waardeketen en PowerPanda is een essentieel onderdeel van dat proces geworden.

VISIE & MISSIE

Wij zien PowerPanda als de ultieme oplossing voor professionals, die hen in staat stelt om websites te krijgen met een minimum aan gedoe en een maximum aan plezier. PowerPanda streeft ernaar om een belangrijke bijdrage te leveren aan de voortdurende evolutie van websites voor professionals.

Onze missie is om het bouwen van websites radicaal te vereenvoudigen, zodat professionals, klanten en medewerkers hun zakelijk potentieel kunnen ontplooien. We vervullen deze missie door de meest voorkomende uitdagingen één voor één op te lossen. PowerPanda heeft zich ontwikkeld tot een gemeenschap die veel groter is dan het kernteam. Het ecosysteem dat zich rond PowerPanda heeft ontwikkeld, is een onderdeel van de groei en robuustheid van het bedrijf.

 

Wij geloven dat we met de juiste websites een stempel kunnen drukken op de hele bedrijfswereld.