fbpx

3 handige apps voor chauffeurs

iphone, hand, screen

TruckFly

 

Als transporteur ben je zo vrij als een vogel. Je komt regelmatig op nieuwe plekken, waar je niet altijd de beste adressen kent. Een heel avontuur. Het is wel leuk om te weten waar je goed kan eten, waar het aangenaam overnachten is enz.

TruckFly stelt je in staat om nuttige punten op je route te delen met vrienden en collega’s. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan wegrestaurants, parkeerplaatsen voor vrachtwagens, benzinestations, carwash en transportbedrijven. Op deze manier kan je met vrienden delen wat aan te raden is.

De applicatie is eenvoudig en praktisch en stelt u in staat om alle bezienswaardigheden op de kaart, in satellietweergave en met verkeer in realtime te bekijken.

Zeker de moeite om eens een kijkje te nemen: https://www.truckfly.com/ 

TransParking

 

Het is niet altijd makkelijk om parking te vinden. Het aantal vrachtwagens stijgt, maar het aantal parkeerplaatsen stijgt niet evenredig. TransParking heeft meer dan 27.000 parkings in Europa in kaart gebracht. Op deze manier vind je snel en makkelijk;

  • een veilige parking met monitoring, omheining en/of bewaker.
  • plaatsen die de geselecteerde voorzieningen aanbieden (bijv. restaurant, WiFi of douche).
  • tankstations van de 16 brandstofketens van Europa.
  • tankstations die Routex- en DKV-kaarten aannemen.

 

Alle informatie aan je vingertippen.
Check it out: https://truckerapps.eu/

Bans For Trucks

 

 

 

 

 

Als internationale chauffeur is het je misschien al eens overkomen dat je ergens rijdt waar je niet mag rijden. Nu moet je deze specifieke route omzeilen.  Bans For Trucks toont aan waar je al dan niet mag rijden. Hoeveel je geladen mag zijn enz. Deze informatie is goud waard, zeker als je geen boetes wilt krijgen. Al meer dan 250 duizend truckers maken gebruik van deze handige app, zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Ontvang onze nieuwsberichten via mail

Blijf op de hoogte binnen de sector

Ontdek meer

Ook zin om jouw zaak een boost te geven?

contacteer ons volledig vrijblijvend