fbpx

5 redenen waarom elke zaak een website nodig heeft

Foto 5 redenen waarom elke zaak een website nodig heeft

1.    Een website trekt nieuwe klanten aan

Een cijfer dat niet te ontkennen valt;  78% van de mensen onderzoekt een bedrijf of dienst online voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Als je geen website hebt, heb je geen kans om een deel van deze markt te veroveren.

Via je website is jouw onderneming 24/7/365 beschikbaar. Een website fungeert als “online winkel” waardoor je ten alle tijden bereikbaar bent. Potentiële klanten vinden alles over jou en jouw diensten in je “online winkel” terug. Het kan niet makkelijker.

Mensen vergelijken graag wie wat aanbiedt. Met een mooie professionele website kan je jouw diensten in de kijker zetten. Op deze manier kan je het onderscheid maken tussen jezelf en jouw klanten.

2. Voeg direct geloofwaardigheid toe aan jouw bedrijf

De 21ste eeuwse consument is een scepticus;  56% van mensen verklaren dat ze een bedrijf zonder website niet vertrouwen. Het hebben van een goede website verhoogt direct je geloofwaardigheid als legitieme onderneming. De eerste indruk telt, en websites stellen u in staat om een zeer sterke indruk te maken met een goed ontworpen introductie voor jouw bedrijf.

Een website kan je helpen jouw expertise te tonen en jouw bedrijf beter te positioneren.

 

3.  Het is niet zo moeilijk, of zo duur, als u denkt

Je moet niet technisch onderlegd zijn om een website te hebben. PowerPanda is de makkelijkste manier om een website te vrekrijgen. In minder dan 30 minuten tijd heb je de website die je altijd al wou.

Het is zeer kosteneffectief. Websites bieden een beter rendement dan elke andere vorm van reclame. Als je van plan bent om jouw bedrijf op de markt te brengen, moet een website je eerste prioriteit zijn.

Na verloop van tijd zal de relatief lage investering in een website zeker renderen. Je bouwt jouw onderneming verder uit, de naam van jouw bedrijf groeit. Plus, het is een legitieme zakelijke uitgave en een fiscale afschrijving.

 

4.  Het hebben van een website zal je tijd besparen

Of je nu bezig bent met e-mails, telefoontjes of je persoonlijk op afspraak gaat; jezelf voorstellen kost tijd. Time is money. Jouw website kan je tijd besparen door antwoorden te geven op veelgestelde vragen. Wat betekent dit voor jou? Je kan je tijd besteden aan meer zinvolle dingen.

 

5.  Positioneer jouw onderneming en blijf de controle houden over jouw merk

Een website fungeert als platform voor je berichtgeving en geeft vorm aan de online perceptie van je bedrijf op een manier die je zelf kan bieden.

Het platform stelt je in staat om jezelf te positioneren in de markt om het exacte type klanten te krijgen dat je zoekt.

Bijna elke onderneming of dienst wordt vandaag online beoordeeld. Dit kan negatief of positief zijn.. Wat betekent dit voor jou? 81% van de gebruikers die online reviews lezen, gelooft ze. Bestrijd die negativiteit door je eigen positieve getuigenissen te plaatsen. Op deze manier kan je de positieve boodschap van jouw onderneming in kaart brengen.

Als je jouw onderneming succesvoller wilt maken, dan moet een website jouw prioriteit zijn.

 

Om samen te vatten…

Een website op vandaag is een must.
Het is makkelijker en goedkoper dan ooit om een website te verkrijgen.

 

Ontvang onze nieuwsberichten via mail

Blijf op de hoogte binnen de sector

Ontdek meer

Ook zin om jouw zaak een boost te geven?

contacteer ons volledig vrijblijvend